forside1_edited.jpg

KØBER DIN CAMPINGVOGN
NEMT, ENKELT & HURTIGT

FORDELE VED AT SÆLGE DIN CAMPINGVOGN TIL CAMPINGKONGEN

Nem handel

Vi lever af at handle, derfor kan du være garanteret en seriøs handel. Du har sikkert prøvet at sælge noget hvor folk enten ikke møder op som aftalt, elller prøver at forhandle prisen på en aggresiv måde. Vi kommer som aftalt, og vi forsøger altid at lave en fair handel for alle parter.

Du skal intet gøre

Normalt når du skal sælge, skal du vaske, polere, rengøre, reparere evt. defekter og syne vognen så den kan ejerskiftes - et Syn kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner hvis der skal skiftes dæk/bremser/påløb osv. Mange forventer også gas+fugttest. Vi tager vognen 100% som den er og du skal ikke røre en finger.

Penge i hånden

Vi overfører altid med straksoverførsel. Det betyder at du har penge på kontoen i samme sekund (også i weekender), for at gøre dig så tryg som mulig! Er din vogn dyrere end 30.000dkk skal private købere ofte ud og finansiere og kan få afslag eller det tager længere tid. Vi har altid pengene klar. 

Sov trygt

Undgå problemer EFTER handlen. Der opstår ofte komplikationer EFTER handlen når du sælger til privat, dette kan skyldes forskellige forventninger og mistforståelser. Ved salg til virksomhed, har du absolut ingen garantiforpligelser og du skal ikke bekymrer dig om 'klager' efterfølgende.

Bedre stillet

De fleste forhandlere køber ikke vogne i ren handel, kun bytte, derudover kræver de fleste at du kommer forbi med vognen, for at de kan se den, hvilket kan være meget besværligt hvis den står andetsteds eller uden nummerplade. Vi kører  gratis ud i hele Danmark, så du undgår at spilde flere timer på at kører forbi en forhandler. 

 
 

Hvem er CampingKongen?

CampingKongen er startet i 2019 - og selvom Vi kun har været her i kort tid, er vi allerede en Danmarks største opkøbere. Vi køber årligt flere hundrede Campingvogne og vi tilkender det i høj grad pga. vores hurtige og "nede-på-jorden" service, samt naturligvis fornuftige priser. CampingKongen er ejet af Mads Klingenberg og har hjemme i 7160 Tørring hvor vi har egen plads og værksted.

UDVALG AF GLADE KUNDER

Fik besøg som aftalt og blev budt en fair pris i en hurtig handel. Pengene ind på kontoen lige på stedet. Nemmere kan det ikke blive. Kan anbefales

- Per Nielsen

Har kun roser til campingkongen, handlen med han gik fuldstændig smertefrit.

han kom hjem til og os så vognen, han betalte med det samme og tog vognen med sig.

- Claus Jensen

Jeg henvendte mig via kontaktformularen på hjemmesiden, fik et bud som jeg var tilfreds med. Campinkongen afhentede vognen til aftalt tid og pris efter gennemgang og afmeldte den hos skat.

God oplevelse

- Dorthe Thomsen

 

HVAD KØBER VI

Som udgangspunkt køber vi ALLE vogne fra 1997 og op efter. Der skal kunne fremskaffes registreringsattest.

HVILKEN STAND

Vi køber masser af Campingvogne med skader, hvad enten fugt eller matrielle skader. Vi kan reparere billigere end de store værksteder. Vi køber naturligvis også vogne i fin stand.

HVAD MERE

Vi afhenter GRATIS på din valgte adresse. Også vogne uden nummerplade/syn. Vi afmelder altid nummerpladen for dig GRATIS. Så du skal absolut intet foretage dig.

HVOR HURTIGT

90% af vogne vi skal købe, besigtiges/hentes allerede inden for 24 timer, såfremt det passer jer. Vi kører døgnet rundt, året rundt.

FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD!

KONTAKT OS

Billeder kan sendes på Mail lige HER

Tak for din henvendelse - Vi svarer som regel indenfor 24 timer! Men som regel meget hurtigere :-)

TELEFON
EMAIL

50 42 83 40

(bemærk vi giver ikke bud på telefon - venligst udfyld formularen)

FØLG OS PÅ
  • White Facebook Icon